You will be redirected to the new page in

seconds

Στόχοι Παράλληλοι

Αυτό το κύπελλο ποιός θα το πάρει: Νόημα και αξία απέκτησε το κυπελλάκι απο την Τετάρτη με τις πρώτες μάχες των διεκδικητών να λαμβάνουν δράση σε Καρα(ουισκάκη) και ΟΑΚΑ αντίστοιχα. Ε, πως αλλιώς; Αν δεν υπάρχει derby δεν υπάρχει θεσμός κυπέλλου, και αν στραβώσει το match και αποκλειστεί ο ισχυρός.. Τι λέμε; Κύπελλο είναι.. Ο θεσμός των εκπλήξεων...
 Ας πάρουμε τα πράγματα χρονολογικά. 
Για 2η φορά φέτος ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο καρα(ουισκάκη) ν’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό που δεν ξέρει από derby ή δεν έχει μάθει ακόμη να τα διαχειρίζεται. Το άνετο 3-0 του πρωταθλήματος προσωπικά μου δείχνει τους στόχους των 2 ομάδων. Όχι οτι ο Ολυμπιακός δεν προσπάθησε να κερδίσει το παιχνίδι και δεν το ‘’χτύπησε’’ (κύπελλο) ούτε οτι ο ΠΑΟΚ ‘’έκατσε’’ να φάει 3 goal (πρωτάθλημα) αλλά όπως και να το κάνουμε οι στόχοι των 2 ομάδων είναι διαφορετικοί! Στο business Plan της ΠΑΕ Ολυμπιακός στόχος είναι το πρωτάθλημα και στης ΠΑΕ ΠΑΟΚ το κύπελλο. Πόσο θα στενοχωρηθούν στον Πειραιά αν δεν πάρουν το κύπελλο; (Λίγο).. Πόσο θα στενοχωρηθούν στην Τούμπα αν δεν πάρουν το πρωτάθλημα; (Ποιό πρωτάθλημα;) Το τελικό 1-1 αφήνει ανοιχτή την πρόκριση όμως δίνει το προβάδισμα στο δικέφαλο έχοντας τον επαναληπτικό με τους ΟΥΡΟΥΚ-ΧΑ΄Ι΄ στο πλευρό του. Τα παράπονα των γαύρων για το ελειπές κοουτσάρισμα είναι δικαιολογημένα. Ο Ερνέστο σε ακόμη ένα derby δεν διάβασε καλά. Το ποιον έβαλε και ποιον έβγαλε τ’ ακούω βερεσέ. Βερεσέ επίσης και τα 4 δοκάρια. Ο Ολυμπιακός δεν απέδειξε οτι έχει καλύτερη ομάδα και ο ΠΑΟΚ απέκτησε πλεονέκτημα. 
 
 Τα ίδια αλλά.. χειρότερα και στο ΟΑΚΑ.. 2 ομάδες με αντίστοιχους με το προηγούμενο ζευγάρι στόχους αλλά και με διαφορετικές ισορροπίες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Τα τελευταία χρόνια οι ‘’κόντρες’’ ανάμεσα σε Παναθηνα΄ι΄κό και ΑΕΚ θυμίζουν κάτι από τους στίχους του τραγουδιού ‘’Σπίτι μου.. σπίτι σου.. ή και κάπου αλλού’’ και αυτό γιατί αλλάζουν μόνο τα χρώματα από τα λάβαρα στις εξέδρες κατά την εναλλαγή του γηπεδούχου. Το τελικό 0-2 υπέρ της φιλοξενούμενης ΑΕΚ, δίνει προβάδισμα για την πρόκριση σε μια ομάδα που αντίθετα από τον Ολυμπιακό φέτος ξέρει να παίρνει τα derby.  Όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα της  1ης αναμέτρησης λοιπόν, κυριότερος αντίπαλος για τον έταιρο δικέφαλο προς τα ημιτελικά του θεσμού δεν είναι ο Cisse..Αλλά.. το ΑΕΚάκι.. Πόσο απίθανο σας φαίνεται να τα ‘’πάρει’’ ο Djibril  να κάνει το ‘’κόλπο με το καπέλο’’ και να στείλει το βάζελο πανηγυρικά στους 4εις; Προσωπικά το θεωρώ πιο πιθανό από το να κάνει το ίδιο ο γαύρος στην Τούμπα. Και αυτό γιατί η ΑΕΚ με τους ΚαραμπελοΜανωλάδες για βασικούς  μπορεί εύκολα να καταρρεύσει. Βερεσέ έχουμε και εδώ.. Μαγική εικόνα το 0-2, καλύτερος σε όλη τη διάρκεια ο βάζελος,  1.5 ευκαιρία 2 goal η ΑΕΚ κλπ.
 
Συμπέρασμα H AEK το ήθελε πιο πολύ γιατί είναι στόχος της το κύπελλο, όπως και ο ΠΑΟΚ στο καρα(ουισκάκη). Δεν θα εκπλαγώ βέβαια αν οι αιώνιοι κάνουν ‘’sweep’’ και πάνε στους 4εις.. Η μπάλα είναι στρογγυλή μα πάνω απ’ όλα πόρνη!!
Blogger Template by