You will be redirected to the new page in

seconds

‘’Ιστορικό’’ Χ

 Στο δημοτικό στάδιο Νέας Σμύρνης διεξήχθη το derby της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηνα’ι’κό.  Derby και από βαθμολογικής θέσης των 2 ομάδων αλλά και από αγωνιστικής κατάστασης. Ο Πανιώνιος με τον κόσμο δίπλα του έδειξε οτι δεν πέφτει, ενώ ο Παναθηνα’ι΄κός οτι δεν έχει κουράγιο πλέον να διεκδικήσει τίποτα.

Με πολλούς άμπαλους παρατάχτηκαν και οι 2 ομάδες στον αγωνιστικό χώρο (αυτούς έχουν – μ’ αυτούς παίζουν), με το ζόρι προσπαθούσες να βρείς κάποιον να σου ‘’ανοίξει’’ το μάτι. Η ποιότητα των Cisse, Leto και Λαζάρου μπροστά στην ποιότητα της εξέδρας των κυανέρυθρων έμοιαζε πολύ λίγη για να διπλώσει το παιχνίδι. Με τη θύρα 3 του ιστορικού να πιέζει ασφυκτικά την εστία του Βάζελου, τα πιστόλια του Μήτρογλου ακούστηκαν για 1η φορά στο 18’ με τον κάγκουρα να πυροβολεί μεν.. στον αέρα δε.. την ανυπεράσπιστη εστία του Αλέξη Τζόρβα (που γεννήθηκε ντεφορμέ). Ο Kατσουράνης κλέβοντας λίγη από την ενέργεια του Gilberto, έγινε και αυτός αόρατος με αποτέλεσμα η ανάπτυξη των πράσινων, να γίνεται με τους Βύντρα και Govou να προσπαθούν να παίξουν το 1-2 (ωραία εικόνα ε;). Οι ηρωικές πλαγιοκοπήσεις του Λουκά σκόρπιζαν πάνω στον ήρωα Γιαννάκη Κοντοέ, ενώ ο Sydney παραπατούσε.. (μα καλά μεθυσμένος ήταν;). Από την άλλη πτέρυγα ο ‘’καρδιακός’’ είχε εκνευρίσει τη Leta (δε θέλει και πολύ) και έτσι ο 1ος scorer του πρωταθλήματος μονολογούσε ο mon dieu..
Από την πλευρά των γηπεδούχων το 4-3-2-1 του Sir Takis έδειχνε ομοιογενές, ικανό να απειλήσει αλλά και να αμυνθεί. Οι Chochalic Koumordzi και Omo ήλεγχαν το κέντρο παρά την έλλειψη τεχνικής, με τους Φανούρη και Sito άλλωτε να προσπαθούν να γίνουν ήρωες και άλλωτε να ψάχνουν τον Μήτογλου είτε ψηλά είτε χαμηλά. Ο Πανιώνιος έδειχνε κυριάρχος και ο Παναθηνα’ι’κός αδιάφορος.

 Και φτάνουμε στο 49’.. Γεμίσματα.. κόντρες.. δεν έχει σημασία.. Ο Κωστάκης είχε μια σφαίρα στο πιστόλι, το ‘’CHANEL’’ αμυντικό δίδυμο του Παναθηνα’ι’κού το(ν) είχε ξεχάσει,  ο Αλέξης είναι ντεφορμέ.. και με κεφαλιά ψαράκι.. Πάνθηρες, Ίωνες και λοιποί εκρήγνυνται!! 1-0
Ζητείται αφύπνιση! Ο Παναθηνα’ι’κός με κάθε ανορθόδοξο τρόπο αρχίζει να πιέζει, με τον Fereira να είναι σε πλήρη σύγχυση. Ο Leto μπαίνει στην περιοχή, κερδίζει κόντρες, τον κόβει ο Yao, πέφτει χάμου και ο κύριος κύριος Κάκκός εμφανώς εμπνευσμένος από το penalty που σφύριξε ο συνάδελφος του λίγες ώρες πριν στο Νομό Αρκαδίας, κάνει το ίδιο. Ο Djibril ευστοχεί (όπως συνηθίζει) και ο Παναθηνα'ι'κός ισοφαρίζει στο 55’. Λίγα πράγματα συνέβησαν μετά το 1-1, φοβάται ο Τζόνη τον πάνθηρα.. Κι ο πάνθηρας το Τζόνη!. Η θύρα 3 ηρωικά προσπαθούσε για το 2-1 και ο Cisse από την άλλη να ξελασπώσει τον ‘’αμέτοχο’’.

Με 4 λεπτά καθηστερήσεις το παιχνίδι έληξε δίνοντας ελπίδες στον Πανιώνιο για παραμονή, προσευχές στον Παναθηνα’ι’κό για κατάκτηση του τίτλου και τη φανέλα του Μήτρογλου σ’ έναν φίλο των κυανέρυθρων!
Blogger Template by