You will be redirected to the new page in

seconds

Σαν βγεις στον πηγεμό για τους 8




-Man united – Lyon 1-0: Τα μωρά του μόνου ‘sui generis Sir’, Alex Fergusοn προκρίθηκαν απέναντι στην Lyon. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο γνωστός ζογκλέρ Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ρονάλντο επιδόθηκε σε φαντεζί τρικ στο κέντρο του γηπέδου με την συνοδεία τριών φαλαινών, μιας φώκιας και δυο ιαγουάρων. Τσίρκο στο Θέατρο των ονείρων.
-Milan – Arsenal 0-2: Δεν είναι και δύσκολο σ’ αυτό το επίπεδο να κερδίσεις μια ομάδα παλαιμάχων. Εννοώ φυσικά την Milan του Τασότι, του Ντονατόνι του Μπαρέζι κλπ. Στα τσικό παίζει ο Μαλτνίνι. Τα τρεχαντήρια του Αλσατού Βενγκέρ, με μαέστρο τον (μεγάλο) Τσέσκ Φάμπρεγκας, και αρκετή δόση μπάλας καθάρισαν κάτι πολύ ‘κουρασμένα παλικάρια’.
-Barcelona – Celtic 1-0: Στην γη της ποδοσφαιρικής επαγγελίας, στην Καταλονία του Camp Nou, η Μπάρτσα έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν απέναντι στους θρησκόληπτους της Σέλτικ. Αξιοσημείωτα: Σκόραρε ο φορμαρισμένος μπούλης - μπαλαδόφατσα Τσάβι Ερνάντεθ ενώ τραυματίστηκε ο αλητήριος Αργεντίνος Λιονέλ Μέσι. Έστω και για ένα μήνα θα μας λείψει το παιχνίδι της αλάνας του μικρού.
-Sevilla – Fener 3-2 (2-3 στα πέναλτι): Στην Ανδαλουσία συνέβη η έκπληξη της ημέρας. Η Φενέρ του Μπαχτσέ την έκανε την ζημιά της στην πολλά υποσχόμενη Σεβίλλη. Πήγε τον αγώνα στην παράταση και στα πέναλτι. Εκεί ο τερματοφύλακας των Τούρκων Ντεμιρέλ απέκρουσε 3 πέναλτι των Ισπανών. Hasta luego Sevilla.
Blogger Template by